Varrógép, Varrógép javításvarróvilág
fb elna
VarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilágVarróvilág
MENÜ
title_kategoriak
title_akcios
Varróvilág

Szállítás

Csomagjaikat GLS futárral szállítjuk, melynek utánvételes díja Magyarország területére 1700 forint értéktől és súlytól függetlenül, ha előre kifizeti bankkártyával az oldalunkon keresztül, 1450 Ft.

(Magyar Postával nem küldünk csomagot.)

25000,- forint feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan. (varrodákra, viszonteladókra nem vonatkozik)

Ipari varrógépek szállítását e-mailben vagy telefonon rendelheti meg 12000-18000 ft / darab, szállító partnerünk a Royal futárszolgálat.

Budapesti üzletünkben megrendelés  nélkül is vásárolhat (1064 Rózsa utca 101., nyitva: kedd-szerda-csütörtök-péntek 8-16). Ha mégis szeretné, hogy összekészítsük  boltunkban a megrendelt termékeket, kérjük válassza a rendelés végén a pénztárnál a személyes átvétel lehetőséget. Amikor a termékeket összekészítettük, email-ben értesítjük.

Megrendeléseiket igyekszünk a lehető leggyorsabban elküldeni, 1-2 munkanapon belül.

A küldésről a GLS rendszeréből kap automatikus email-t, illetve a Billingo rendszerből küldünk számlát. Az utánvételes számlát nem kell elutalni, a számlázó program beállítása miatt van rajta a bankszámlaszámunk és egy fizetési határidő, a számlát a futárnál kell készpénzben fizetni. A GLS futárnál csak készpénzben fizethet, bankkártyát nem fogadunk el.

Hétvégi megrendeléseiket kedden indítjuk. Hétvégi kiszállítás nincs, időre nem tudunk szállítani. 

Ha valamiből nincs raktárkészleten és nem pótolható egy-két héten belül, email-ben vagy telefonon értesítjük,  ha kisebb tételből nincs raktáron, anélkül küldjük a csomagot.

Nyitóoldal | Szolgáltatások | Elérhetőség | Üzleti szabályzat | Egyedi ajánlatkérés | Adatkezelési tájékoztató
Varróvilág © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés